Lauricidine - Monolaurine

€ 32,50
Op voorraad
SKU 285

Monolaurine is een natuurlijke lipide die voorkomt in moedermelk, saw palmetto (zegepalm) en kokosolie. Lauricidin is een zuivere vorm van monolaurine (kokosolie). Het bevat geen vulstoffen of additieven, en dus geen allergenen.

Inhoud: 227 gram  • Koop 6 voor € 29,50 en bespaar 9%
  • Koop 12 voor € 27,50 en bespaar 15%
Omschrijving

Laurinezuur is een middellange vetzuurketen en bestaat uit 12C-atomen, dat op een bijzondere wijze door het lichaam wordt opgenomen. 

Monolaurine

Monolaurine is een mono-ester van laurinezuur, dat is een vetzuur. Deze monolaurine vetzuur komt van nature voor in moedermelk, en zit bijvoorbeeld ook in kokosolie

Lauricidine

Lauricidine wordt ook uit kokosolie gehaald. Het is een natuurlijk vetzuur. In de darmen kan lauricidine worden omgezet in monolaurine

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Lauricidin
Gebruik
Lauricidin kan het beste bij de maaltijd worden ingenomen met koud water of sap. Het is belangrijk dat u de minipellets in zijn geheel doorslikt. Niet innemen met warme dranken en niet kauwen. In de pot is een maatlepeltje (scoop) bijgevoegd. Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: het is raadzaam om te beginnen met 0,75 gram (1/4 scoop), 2 tot 3 maal per dag gedurende een week. Daarna kunt u de dosis verhogen naar 1,5 gram (1/2 scoop) 2 tot 3 maal per dag gedurende een week. Tot slot kunt u overgaan op een onderhoudsdosis van 3 gram (1 scoop) 2 tot 3 maal per dag. Kinderen van 3-10 jaar: dosis gedurende 2 weken stapsgewijs verhogen naar 2 tot 3 minipellets per dag. Daarna overgaan op een onderhoudsdosis van 20 minipellets per dag.
Ingrediënten
Samenstelling van de minipellets: Zuivere Monolaurine (kokosolie)
Waarschuwing
Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lauricidin vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt afgeraden Lauricidin te gebruiken. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.