Wat is levertraan?

Levertraan is een visolie welke wordt gehaald uit de lever van de kabeljauwsoorten. Typerend van de levertraan capsules is dat ze naast de standaard emega-3 vetzuren uit visolie ook jodium, fosfor, vitamine A en vitamine D bevatten. Daarmee zijn levertraan capsules één van de gezondste visolie voedingssupplementen. Let dan wel op je dat je gefermenteerde levertraan neemt, anders is de kans aanwezig dat de gezonde stoffen verloren zijn gegaan tijdens het productieproces.

Levertraan capsules

Is levertraan gezond? Levertraan capsules zijn zeker gezond! Wij verkopen uitsluitend gefermenteerde levertraan capsules, dit is levertraan van hoge kwaliteit. Let op: In de meeste (bekende) winkels wordt niet-gefermenteerde levertraan verkocht tegen lage prijzen, deze hebben een beperkte werking. Wil je optimaal effect van de gezondheidsvoordelen van levertraan? Bestel dan onderstaande gefermenteerde levertraan capsules.

Belangrijk: Waarom gefermenteerde levertraan en geen 'gewone' levertraan?

‘Gewone’ levertraan wordt tijdens het productieproces tot zeer hoge temperaturen verhit, waardoor veel gezonde voedingsstoffen verloren gaan. Je krijgt dan wel levertraan, maar zonder veel gezonde voedingsstoffen. Gefermenteerde levertraan wordt niet verhit, maar gefermenteerd. Dit productieproces is wat duurder, maar hierdoor krijg je wel échte levertraan inclusief alle gezonde voedingsstoffen. Wij verkopen daarom uitsluitend gefermenteerde levertraan.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Levertraan: Wat is het?

Levertraan is een vette olie wat wordt gewonnen uit onder andere de lever van kabeljauw, schelvis en andere soorten kabeljauwen. Levertraan bevat dus allemaal natuurlijke (dierlijke) stoffen, zoals vitamine A en D, fosfor, jodium en heeft een hoog gehalte omega 3-vetzuren. Levertraan heeft een sterke geur, daarom verkopen wij levertraan voornamelijk in capsules. 

Levertraan kopen bij Vitavie

Vitavie is distributeur van gefermenteerde levertraan capsules. Daarnaast kun je als particulier ook rechtstreeks bij ons levertraan kopen via onze webshop. Wij verkopen levertraan capsules uitsluitend als in gefermenteerde levertraan, dit levertraan van hoge kwaliteit. Alles wat wij verkopen hebben wij ook voorraad, zo ook de levertraan. Levertraan kopen bij Vitavie is gemakkelijk, wij hebben alles op voorraad en kunnen daarom snel leveren.

Levertraan gezond?

Levertraan biedt vele gezondheidsvoordelen. Zo is het verstandig om levertraan capsules te kopen en nemen in periodes dat uw weerstand wat lager is. Ook kan levertraan helpen bij diverse klachten, zoals hart- en vaatziekten, gewrichtspijn, depressie en meer. Herken je je in deze klachten? Dan kan levertraan kopen en slikken wellicht uitkomst bieden. 

Gefermenteerde levertraan is gezonder

Misschien heeft u al gezien dat er 'gewone' levertraan bestaat en gefermenteerde levertraan. Gewone levertraan is gemaakt door middel van verhitting, wat een goedkopere productiemethode is. Echter is dit een onnatuurlijk proces en gaat hierdoor de werking grotendeels verloren. Gefermenteerde levertraan is niet verhit, en heeft dus alle gezonde voedingsstoffen behouden. Je kunt daarom uitsluitend gefermenteerde levertraan kopen bij Vitavie.