Collageen Hydrolysaat

€ 28,50
Op voorraad
SKU 7067

Collageen Hydrolysaat wordt gewonnen uit huid, bindweefsel en botten van 100% grasgevoerde runderen.

Inhoud: 454 gram

De voedingssupplementen Collageen Hydrolysaat zijn kosjer gewonnen, en bevatten geen kunstmatige (smaak)stoffen.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Collageen hydrolysaat?

Wij hebben onderaan deze pagina uitgebreid omschreven wat collageen is, en waarvoor het gebruikt kan worden. 

Wat is Collageen Hydrolysaat?

Collageen Hydrolysaat is een unieke, hoog geconcentreerde combinatie van verschillende essentiële en niet-essentiële aminozuren. 

Hoe wordt Collageen Hydrolysaat gemaakt?

Collageen Hydrolysaat wordt gewonnen uit huid, bindweefsel en botten van 100% grasgevoerde runderen.

Waarom is Collageen Hydrolysaat gezond?

Collageen Hydrolysaat wordt ook in het menselijk lichaam gevonden, dat essentieel is voor een gezonde huid en stevige bot- en skeletstructuren. Hoe ouder iemand wordt hoe meer het zelf herstellend vermogen achteruit gaat, daarom wordt deze gemakkelijk opneembare vorm van collageen gebruikt om dit proces te ondersteunen. De aminozuren die in collageen hydrolysaat voorkomen zijn ook essentieel voor het goed verlopen van vrijwel alle processen in het menselijk lichaam. Hieronder vallen bijvoorbeeld de spijsvertering en het immuunsysteem.

Hoe neem ik Collageen Hydrolysaat?

Gehydrolyseerd collageen is een zeer gemakkelijk opneembare vorm van collageen. Het is eenvoudig op te lossen in koude of warme dranken.

Waarvoor helpt collageen hydrolysaat?

Collageen hydrolysaat voor de huid

In collageen hydrolysaat zit een eiwit dat het bindweefsel in je lichaam maakt. Dat is onder andere zeer nuttig voor je huid, nagels en haar. Het heeft hier dan ook een positieve invloed op.

Collageen hydrolysaat voor de gewrichten

Misschien nog wel belangrijker is de invloed van het eiwit op de gewrichten. De gewrichten zijn natuurlijk aan veel belasting onderhevig, en hebben daarom voldoende bindweefsel nodig. Hierbij kan collageen dus goed helpen

Collageen hydrolysaat voor de spijsvertering

Ook de darmwand is gebaat bij het eiwit dat bindweefsel in je lichaam aanmaakt. Door collageen hydrolysaat te gebruiken, kun je voorkomen dat je darmwand geirriteerd raakt of te veel (schadelijke) stoffen door laat.

Meer informatie
Merk Great Lakes Gelatin
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: Tweemaal daags twee theelepels innemen.  
Ingrediënten 100% Gehydrolyseerde Collageen poeder (van runderhuid)
Waarschuwing Bevat dierlijke producten. Allergenen Vrij van soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's, selderij, mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren en weekdieren. Collageen hydrolysaat bestaat uit pure eiwitten. Het is smaakloos en wordt onder andere gemaakt uit dierenhuiden. Door de afwijkende aminozuurverhoudingen verschilt het van andere eiwitbronnen zoals melkeiwitten, eieren of vis. Hierdoor kan collageen hydrolysaat een ander effect op het lichaam hebben.