Liposomaal Vitamine C 250ml

€ 19,99
Niet op voorraad
SKU 287

Liposomaal Vitamine C is een vorm van vitamine C die is ‘ingepakt’ in een lecithine-extract. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Als Vitamine C wordt opgelost in water en gemengd met lecithine dan wordt de Vitamine C ingesloten in de liposomen. De Vitamine C wordt zo beschermd tegen ontleding. Het gevolg is een verbeterde opname van Vitamine C.

Inhoud: 250 ml

Omschrijving

Liposomaal vitamine C is een ideale oplossing voor mensen die tijdelijk hogere doseringen goed opneembaar vitamine C willen hebben. Het product bevat 1 gram vitamine C in een niet zure vorm per 5 ml (flinke theelepel). Liposomaal vitamine C bevat kaliumascorbaat naast natriumascorbaat. Hierin is het product uniek.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
CureSupport
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 4 keer per dag 5 ml in een glas water of sap, voor of na de maaltijd opdrinken. Goed schudden voor gebruik. Bevat 1000 mg vitamine C per 5 ml.
Ingrediënt Per dosering RI%
Vitamine C 4000 mg 5000%
Kalium 200 mg 10,00%
Natrium 400 mg
De dosis niet overschrijden.
Ingrediënten
Vitamine C (ascorbinezuur, kaliumascorbaat en natriumascorbaat), lecithine (SOJA), antioxidant: vitamine E (d-alpha-tocopherol), conserveringsmiddel: kaliumsorbaat, oplosmiddelen: glycerol, ethanol (< 2,8%), water. Allergeeninformatie: dit product bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja en alcohol <2,8%. Inhoud: 250ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. High Vitamine C bevat lecithine afkomstig van GMO-vrije soja en alcohol <2,8% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Na openen van de fles, gekoeld nog een maand houdbaar. Dit product is geschikt voor vegetariërs en vrij van citrus, maïs, gluten, rijst en gist. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.