Lauricidin - Monolaurine

€ 29,95
Op voorraad
SKU 285

Monolaurine is een natuurlijke lipide die voorkomt in moedermelk, saw palmetto (zegepalm) en kokosolie. Lauricidin is een zuivere vorm van monolaurine (kokosolie). Het bevat geen vulstoffen of additieven, en dus geen allergenen.

Inhoud: 200 gram  • Koop 6 voor € 25,00 en bespaar 17%
  • Koop 12 voor € 23,50 en bespaar 22%

Laurinezuur is een middellange vetzuurketen en bestaat uit 12C-atomen, dat op een bijzondere wijze door het lichaam wordt opgenomen. 

Meer informatie
Merk Lauricidin
Gebruik Lauricidin kan het beste bij de maaltijd worden ingenomen met koud water of sap. Het is belangrijk dat u de minipellets in zijn geheel doorslikt. Niet innemen met warme dranken en niet kauwen. In de pot is een maatlepeltje (scoop) bijgevoegd. Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: het is raadzaam om te beginnen met 0,75 gram (1/4 scoop), 2 tot 3 maal per dag gedurende een week. Daarna kunt u de dosis verhogen naar 1,5 gram (1/2 scoop) 2 tot 3 maal per dag gedurende een week. Tot slot kunt u overgaan op een onderhoudsdosis van 3 gram (1 scoop) 2 tot 3 maal per dag. Kinderen van 3-10 jaar: dosis gedurende 2 weken stapsgewijs verhogen naar 2 tot 3 minipellets per dag. Daarna overgaan op een onderhoudsdosis van 20 minipellets per dag.
Ingrediënten Samenstelling van de minipellets: Zuivere Monolaurine (kokosolie)
Waarschuwing Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Lauricidin vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft wordt afgeraden Lauricidin te gebruiken. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.