Zangerssiroop BIO

Speciale prijs € 10,00 Normale prijs € 14,95
Op voorraad
SKU 6678


Inhoud: 250 ml

In het bijzonder aanbevolen tijdens de winter wanneer de luchtwegen het gevoeligst zijn, verzacht de SIROOP VOOR DE LUCHTWEGEN de keel en de luchtwegen. Deze siroop met een aangename smaak wordt bereid volgens een traditionele methode en is een perfecte synergie van plantensiropen en knoppenextracten. Vlier, moedertincturen van rode zonnehoed en propolis ondersteunen de weerstand van het organisme.

 

Inhoud: 250 ml
Omschrijving

Zangerssiroop geeft een schittering aan uw stem. Raketvuurkruid (sysimbrium officinalis) bevat zwavelbestanddelen die de stembanden ondersteunen en zo de stemvermoeidheid tegengaan. De vlierbessen geven klaarheid en kracht aan de stem. Elsknop extract versterkt de werking van de andere planten en kalmeert kriebels in de keel. Deze siroop wordt aanbevolen aan alle personen die hun stem intensief moeten gebruiken. Het gebruik ervan wordt speciaal aanbevolen voor en na iedere zangoefening. Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:

  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Meer informatie
Merk
HerbalGem
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 1 koffielepel, 1 tot 5 maal per dag. Kinderen:  ½ koffielepel, 1 tot 5 maal per dag. Goed schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten
Ingrediënten: Vliersiroop*, gewone raketsiroop*, water, essentiële olie van citroen*, knoppen van els*, rietsuiker* en honing*. Inhoud: 250 ml. * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Zangerssiroop BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.