Wira Wira thee

Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,95
Niet op voorraad
SKU 1857

Wira is een kleine, aromatische, geneeskrachtige bergplant, een aromatische edelweiss soort. Door de inheemse etnische geneeskunde wordt het voornamelijk gebruikt omdat het een verzachtende invloed heeft op de luchtwegen, werkt verlichtend, voor een doelmatige ademhaling.

Inhoud: 50 gr.

Omschrijving

Gnaphalium graveolens spp. viravira Mol.

  • Verzachtende invloed op de keel
  • Kriebel in de keel
  • Verzachtende invloed op luchtwegen
  • Om vrijer te ademen
  • Als pollen in de lucht zijn
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Oro Verde
Gebruik
Volgens traditioneel recept: 3 gram thee op 1 liter water. Giet 0,2 - 0,3 dl gekookt water op 1 theelepel wira wira thee, laat vervolgens enige minuten trekken. Warm drinken. Neem dagelijks 1000 ml. Voor een betere smaak kan honing worden toegevoegd. Of zoals voorgeschreven door voorschrijver. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Gedroogd en gemalen kruid Wira Wira (Gnaphalium graveolens ssp. (vira vira Mold.)) voor het bereiden van thee. Het primaire plantmateriaal komt uit de Peruaanse Andes (zuidelijke provincie Cuzco). Inhoud: 50 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en koel bewaren. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver. Aangezien het actieve stoffen bevat kunnen er allergische reacties optreden bij zeer gevoelige personen hiervoor. In geval van allergische reactie, direct het gebruik staken contact opnemen met uw arts.