Tocotriënol-50, 60 caps

€ 46,25
Op voorraad
SKU 2821

Tocotriënolen zijn bestanddelen van vitamine E. Vitamine E is een vetoplosbare vitamine die bestaat uit een familie van vier tocoferolen en vier tocotriënolen. Vitamine E is noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en het in standhouden van spier- en andere weefsels. Bovendien speelt vitamine E een belangrijke rol bij de stofwisseling en de weerstand.

De hoogste concentratie tocotriënolen komt voor in de vrucht van de oliepalm (palmolie).

Het feit dat tocotriënolen in het lichaam 40 tot 60 maal vaker worden gerecycleerd dan tocoferolen maakt ze dan ook langer werkzaam. Ze helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte, ter ondersteuning van hart en bloedvaten, ondersteunen de bloedsuikerspiegel en heeft een positieve invloed op de lever.

Inhoud: 60 capsules

Tocotriënol-50 draagt bij aan:

  • Antioxidatieve werking
  • Ondersteunt leverfunctie
  • Goed voor de bloedvaten
  • Draagt bij tot een verantwoord cholesterol- en bloedsuikerniveau
  • Helpt bij vermoeidheid
Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders voorgeschreven: Neem 1 tot 2 capsules per dag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 312 mg Tocotrienol-Tocopherol complex (waarvan d-gamma-tocotrienol 27,5 mg; d-alfa-tocoferolsuccinaat 19,6 mg; d-alfa-tocoferol 14,2 mg; d-delta-tocotrienol 7,3 mg; d-beta-tocotrienol 1 mg), hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand), microkirstallijne cellulose (stabilisator), lecithine (soja) 50 mg, magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Tocotriënol-50 vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.