Teunisbloemolie capsules

€ 10,50
Op voorraad
SKU 2627

Linolzuur in teunisbloemolie.

Inhoud: 40 capsules

Omschrijving

De teunisbloem bevat meervoudig onverzadigde vetzuren. De zaden van de teunisbloem bestaan uit linolzuur en gamma-linoleenzuur. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
BioFrid
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: 3 keer per dag 2 capsules innemen tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Teunisbloemolie (69,9%), capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerine, water, RRR-alfa-tocoferol concentraat.
Voedingswaarde (6 capsules)
 Omega-6 vetzuren: 2430 mg
  * Waarvan linolzuur * Van gamma-linoleenzuur 2160 mg 270 mg
Energie 123 kJ/29 kcal
Totaal vet: 3,0 g
  * Waarvan verzadigd * Waarvan enkelvoudig onverzadigd * Waarvan meervoudig onverzadigd 0,3 g 0,2 g 2,40 g
Koolhydraten 0,0 g
Eiwitten 0,6 g
Zout < 0,1 g
Vitamine E 55 mg a-TE 455
Inhoud: 40 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Teunisbloemolie vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bij schizofrene patiënten en het gebruik van epileptogene geneesmiddelen (bijv. Fenothiazines) kunnen epileptische aanvallen optreden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.