Teunisbloemolie capsules

€ 10,50
Op voorraad
SKU 2627

Linolzuur in teunisbloemolie draagt bij aan de instandhouding van een verantwoord cholesterolgehalte.

Inhoud: 40 capsules

De teunisbloem bevat meervoudig onverzadigde vetzuren. De zaden van de teunisbloem bestaan uit linolzuur en gamma-linoleenzuur. Deze vetzuren heeft ons lichaam nodig als bouwstenen van celmembranen. Een positief effect kan worden bereikt bij 10 g linolzuur. Teunisbloem wordt gekenmerkt door het hoge gehalte van gamma-linoleenzuur.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 3 keer per dag 2 capsules innemen tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Teunisbloemolie (69,9%), capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerine, water, RRR-alfa-tocoferol concentraat.
Voedingswaarde (6 capsules)
 Omega-6 vetzuren: 2430 mg
  * Waarvan linolzuur * Van gamma-linoleenzuur 2160 mg 270 mg
Energie 123 kJ/29 kcal
Totaal vet: 3,0 g
  * Waarvan verzadigd * Waarvan enkelvoudig onverzadigd * Waarvan meervoudig onverzadigd 0,3 g 0,2 g 2,40 g
Koolhydraten 0,0 g
Eiwitten 0,6 g
Zout < 0,1 g
Vitamine E 55 mg a-TE 455
Inhoud: 40 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Teunisbloemolie vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bij schizofrene patiënten en het gebruik van epileptogene geneesmiddelen (bijv. Fenothiazines) kunnen epileptische aanvallen optreden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.