Sutherlandia 300mg - 60 tabletten

€ 15,00
Op voorraad
SKU 2995

Sutherlandia is een Zuid-Afrikaanse plant

Inhoud: 60 tabletten

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Phyto Nova
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 2 keer per dag 1 tablet na de maaltijd. Niet te gebruiken voor kinderen jonger dan 18 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per tablet): 300 mg Sutherlandia fruitessence (Sutherlandia frutescens), zetmeel (vulstof), dicalciumfosfaat (antiklontermiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel). Inhoud: 60 tabletten.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: in zijn oorspronkelijke verpakking, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Sutherlandia vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Niet te gebruiken voor kinderen jonger dan 18 jaar. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.