Serrapeptase

€ 70,95
Op voorraad
SKU 2602

Enerex Serrapeptase wordt verkregen door gecontroleerde fermentatie van een stam gezonde bacteriën genaamd Serratia marcescens sp. E-15. Het wordt dus niet gemaakt van zijderupsen.

Inhoud: 180 capsules

Omschrijving

Serrapeptase is een effectief en natuurlijk enzym.  

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Enerex
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Neem 1 capsule per dag op de nuchtere maag een half uur voor de maaltijd, of twee uur na de maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: 60 mg Serrapeptase (Serratiopeptidase, Serratia marcescens (E-15) hele cel) 120,000 SU, biologisch bruin rijstmeel (vulmiddel), magnesiumstearaat (emulgator), gellangom (emulgator), hypromellose (capsulewand). Inhoud: 180 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een droge en koele plaats bewaren. De dosis niet overschrijden. Houd buiten bereik van kinderen. Indien u zwanger bent, last heeft van gastro-intestinale letsels/maagzweren, een gecompromitteerd immuunsysteem, antistollingsmiddelen/bloedverdunners, anti-inflammatoire of antibiotica gebruikt, of geopereerd moet worden, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver U dient Serrepaptase niet te gebruiken in geval van hart-of bloedvat problemen, hoge bloeddruk, nier-of leveraandoening, bloedziekte of aambeien. Indien u last heeft van aanhoudende zwelling, een zware operatie moet ondergaan of heeft ondergaan, dan wel een ernstig trauma heeft gehad, raadpleeg dan uw voorschrijver voor gebruik. Stop het gebruik van Serrapeptase onmiddellijk en neem contact op met uw voorschrijver als er overgevoeligheid of ernstige allergie optreedt, of als zich de volgende symptomen voordoen of verergeren: duizeligheid, hoofdpijn, ademhalingsproblemen of uitslag.