Selenium

€ 21,10
Op voorraad
SKU 2586

Selenium is een van de essentiële sporenelementen.
Het wordt in planten gevonden, in de vorm van L-selenomethionine.
Selenium draagt bij aan de bescherming van cellen tegen vrije radicalen, wordt gebruikt voor de verwerking van jodium voor de productie van schildklierhormonen en de instandhouding van normaal haar en nagels.

Inhoud: 100 capsules

Selenium draagt bij aan:

  • Ondersteuning van het immuunsysteem
  • Ter bescherming van gezonde cellen
Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 1 keer per dag 1 capsule innemen tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 7 mg Selenium, cellulose (vulmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand), dibasisch calciumfosfaat (vulmiddel), magnesiumstearaat (emulgator). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Selenium vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.