Mastica

€ 45,00
Op voorraad
SKU 348

Mastica of 'Mastic gum' is het harshoudend extract van een inlandse boom (Pistacia lentiscus) op het Griekse eiland Chios.

Inhoud: 120 capsules

Omschrijving

Mastica of 'Mastic gum' is het harshoudend extract van een inlandse boom (Pistacia lentiscus) op het Griekse eiland Chios.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Nutrisan
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: 2 maal per dag 1 tot 2 capsules tussen de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling:
Samenstelling per capsule
Gom uit Pistacia lentiscus (Mastic Gum) 500 mg
Alfa en bèta-masticonzuur (4%) 20 mg
Alfa-masticoresin (30%) 150 mg
Alfa-masticonzuur (20%) 100 mg
Bèta-masticonzuur (18%) 90 mg
Bèta-masticoresin (20%) 100 mg
Etherische olie (pineen, 2%) 10 mg
Masticolzuur (0,5%) 2,5 mg
Andere ingrediënten: cellulose (vulmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (smeermiddel). Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: in zijn oorspronkelijke verpakking, droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Mastica vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.