Kokosolie - Blue Breeze Organic Virgin Coconut Oil 798 ml

€ 20,00
Op voorraad
SKU 229

Deze biologische kokosolie is koud geperst en gefilterd, van uitstekende kwaliteit en een goedkope manier om de goede vetten in uw dieet te verhogen.

De virgin kokosolie wordt op een traditionele wijze verkregen, koudgeperst, gebruikmakend van verse kokosnoten en verpakt in unieke kleine charges middels batchproces.
De QA procedure zorgt voor een consistente, romige textuur, een fris en mild gekruide kokosolie.

Blue Breeze Organic Virgin Coconut Oil is een rijke bron van laurinezuur, caprylzuur en myristinezuur.


Inhoud: 798 ml.

Omschrijving

Blue Breeze Organic Virgin Coconut Oil bevat alle medium chain triglyceriden zoals laurinezuur, caprylzuur en myristinezuur. Blue Breeze Organic Virgin Coconut Oil is voor gezinnen die gebruik maken en genieten van gezonde vetten.

Kokosolie

Deze kokosolie hoeft niet te worden gekoeld. Een paar toepassingen zijn frituren, bakken, huid en haar. Zoals ook alle heilige spijsoliën aangeboden door Green Pasture, draagt Blue Breeze Organic Virgin Coconut Oil de RAW zegel op het etiket. Doordat kokosvet bestaat uit middellange keten vetzuren wordt het sneller opgenomen door het lichaam en is het direct inzetbaar als energiebron. Kokosolie kan worden gebruikt ter bevordering van:

  • Opname van vitamines en mineralen
  • Verlaging van het cholesterolgehalte
  • Ondersteunt de stofwisseling
  • Vermindert het hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Eenmaal daags 1 eetlepel (14 g).
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: 100% koud geperste organische virgin kokosolie. Inhoud: 798 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Na openen droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Blue Breeze Coconut Oil vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Allergie-informatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van kokos. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.