Emu Oil - Conditioner

Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 15,00
Op voorraad
SKU 254

Emu Oil is verwerkt in een vochtinbrengende conditioner. Zowel het haar als de hoofdhuid worden gevoed en verzorgd. De pure Emu Oil, op een zachte, neutrale conditionerbasis heeft verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen die tot diep in de haarschacht doordringen.

Inhoud: 375 ml
 
Voor een goede conditie van haar en hoofdhuid; geeft weer glans aan het haar.

Omschrijving

Het herstellend vermogen van zowel het haar als de hoofdhuid wordt ondersteund. Het brengt het haar in goede conditie en geeft het weer een schitterende glans. Doordat het irritatieniveau nihil is, zijn deze producten geschikt voor mensen met een gevoelige en/of droge hoofdhuid. Emu Oil is bij Vitavie tevens verkrijgbaar in pure olie voor uitwendig gebruik en in capsules voor inwendig gebruik. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Talyala Emu Oil
Gebruik
Na het haar gewassen te hebben (met de Emu Oil Shampoo) verdeelt u een beetje conditioner op uw handpalmen en breng het verdeeld aan op het natte haar. Zachtjes in masseren en ongeveer 3-5 minuten goed laten intrekken. Daarna grondig uitspoelen.
Ingrediënten
Ingrediënten: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Emu Oil, Behentrimonium Methosulfate, PEG-55 Lanolin, Hydrolised Protien, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Tetra Sodium EDTA, Fragrance. Inhoud: 375 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen. Emu Oil Conditioner is bestemd voor uitwendig gebruik.