Didier Badparels

Speciale prijs € 17,50 Normale prijs € 20,00
Op voorraad
SKU 245

Ontspanning en verzorging van de huid in één. Didier badparels met germanium worden goed verdragen door alle huidtypen.

Inhoud: 15 parels

De zorgvuldige geselecteerde ingrediënten van Didier badparels met germanium dragen bij aan de essentiële verzorging van uw huid. Stimuleert een langdurig gevoel van revitaliteit. Germanium verspreidt zich zachtjes uit over uw huid. De combinatie van een warm bad en Didier’s badparels dragen bij aan een ontspannen en langdurig huid verzorgend effect.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik 1 keer per week. Gebruik 1 tot 2 badparels bij een vol bad.
Ingrediënten Ingrdiëntenlijst: Isopropylmyristaat, gelatine, fragrance, silica, glycerine, germanium-citrus-dairy poeder, linalool, limonene, hexyl cinnamal, citronellol, cinnamylalcohol, eugenol, isomethyl alpha-ionon, 3-cyclohexene hydroxyisohexyl carboxaldehyd, ethylparaben, propylparaben, denatonium benzoate, CI 77492. Inhoud: 15 badparels.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet voor inwendig gebruik.