Desmodium

€ 18,50
Op voorraad
SKU 322

Desmodium.

Omschrijving

Desmodium.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver. Eventueel beginnen met startdosis van 3 maal 2 capsules per dag gedurende 10 dagen. Waarschuwing
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Desmodium ascendens extract 200 mg, microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxy-propyl-methylcellulose (V-caps, omhulling). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Na openen droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Desmodium vormt geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Allergie-informatie: bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. Vrij van allergenen. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.