Deba-Zyme Forte

€ 50,00
Op voorraad
SKU 1606

Deba-Zyme Forte is een voedingssupplement op basis van enzymen in de vorm van tabletten.

Deba-Zyme Forte is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Inhoud: 180 tabletten

Omschrijving

Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor de vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen.

Inhoud: 180 tabletten.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 2-3 tabletten per dag. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per tablet:
Pancreatine 200 mg
Bromelaine 150 mg
Papaine 100 mg
Trypsine 60 mg
Rutine 50 mg
Catalase 30 mg
Lipase 10 mg
Super Oxide Dismutase 10 mg
Overige ingrediënten: Microkristallijne cellulose (vulmiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (glijmiddel). Inhoud: 180 tabletten.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Deba-Zyme Forte is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Deba-Zyme Forte vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.