Chroom Niacine Complex (GTF)

€ 28,00
Op voorraad
SKU 2620

Chromium Niacine Complex is een organische formule.

Inhoud: 100 capsules

Chromium Niacine Complex is een organische formule.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1 keer per dag één capsule innemen bij de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: 482,68 µg Chroom-tri-nicotinaat (overeenkomstig met 60 ug elementaire Chroom), cellulosepoeder, dibasisch calciumfosfaat, magnesium stearaat (smeermiddel), gelatine (capsulewand). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Chroom Niacine Complex vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.