Broccoli-300

€ 29,25
Op voorraad
SKU 1407

Broccoli beschermt de maag- en darmwand en is belangrijk bij de reiniging van het lichaam. Broccoli extract is een sterke stimulator van bepaalde enzymsystemen en is goed voor de lever. Ondersteunt het immuunsysteem.

Inhoud: 60 capsules

Broccoli draagt bij aan:

  • Reinigende werking van het lichaam
  • Goed voor de prostaatfunctie
  • Voor een goede maag- en darmfunctie
  • Ondersteunt het immuunsysteem
Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1 à 2 capsules per dag op een lege maag met water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Broccoli extract (10 % glucorafanine of sulforafaanglucosinolaat uit Broccoli oleracea italica variëteit Hopkins, broccolizaden). Inhoud: 60 capsules.  
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Broccoli-300 is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Broccoli-300 vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Personen met hyperthyreoïdie of onder schildklierbehandeling, dienen eerst de behandelend arts te raadplegen. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.