Blue Chaga Extract

€ 24,95
Niet op voorraad
SKU Blue Chaga Extract

Chaga Extract bevat een heerlijke combinatie van Finse wilde Blauwe Bessen en Finse wilde Chaga Extract.

Inhoud: 25 gram

Omschrijving

Biologische Blauwe Bessen en hand geplukte wilde Chaga is een heerlijke combinatie van Finse wilde Blauwe Bessen en Finse wilde Chaga Extract en staat bekend om haar helende werking en is een effectieve en natuurlijke ondersteuner.

U kunt de Chaga Extract &  Blauwe Bessen Poeder mengen met yoghurt of kwark of over de pap strooien. Chaga Extract & Blauwe Bessen Poeder kunnen ook worden gebruikt in brood of baksels. De gedroogde bessen worden gemalen tot een grofheid waarbij het grootste deel van de zaden kapot gaat, zodat de oliën en andere bio actieve stoffen door ons lichaam kunnen worden benut.

Een doosje Blauwe Bessen bevat de zaden, het vruchtvlees en de schillen van 6000-7000 Blauwe Bessen. De kleurstoffen in de bessenschillen zijn een echte antioxidanten bom bij gebruik van verschillende kleuren; blauwe, rode en gele bessen. De Blauwe Bessen zijn hand geplukt en komen rechtstreeks uit het Finse Lapland in Scandinavië.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Puhdistamo
Gebruik
Voeg de poeder toe aan smoothies, yoghurt, shakes, pap of gebruik het als ingrediënt tijdens het bakken 25 g Chaga Extract & Blauwebessen Poeder komt overeen met 1,5 kg verse Blauwe Bessen en 100 g Wilde Chaga. Doe ca. 0,5-1 theelepel poeder in een kop en schenk er heet water op. Voor een zoetere smaak kunt u honing of kokossuiker toevoegen. Even roeren en uw drankje is klaar. U kunt het poeder ook mengen door een smoothie of eiwitdrank, omdat het poeder niet meer hoeft te worden gekookt zoals rauwe Chaga. Ondanks het geringe gewicht gaat het potje erg lang mee.
Ingrediënten
Gevriesdroogd poeder van wilde Finse Blauwe Bessen, Chaga Extract, dextrine, extract van wilde Blauwe Bessen, zoetstoffen (steviolglycosiden)
Waarschuwing
Niet te gebruiken in combinatie met antibiotica