Bitterstern

€ 18,50
Niet op voorraad
SKU 2979

Bitterstern is een elixer van maar liefst 17 kruiden gebrouwen naar het oude kloosterrecept van ‘Hildegard von Bingen’.

Inhoud: 50 ml (59% vol)

Omschrijving

De kruiden zoals kaneel, galant, majoraan, kardemom, koriander, komijn, gentiaan, lavendel, alsem, engelwortel, paardenbloem, kalmoes, duizendguldenkruid en gember zijn gebrouwen volgens het oude kloosterrecept van ‘Hildegard von Bingen’. Een speciale productiewijze en het hoge alcoholpercentage (59%) zorgen ervoor dat het mogelijk is om naast bittere stoffen ook de kostbare essentiële oliën uit de kruiden te extraheren.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laetitia
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Een klein beetje Bitterstern op de tong druppelen en laten opnemen. Voor alcohol-gevoelige personen een aantal druppels toevoegen aan heet water en later opdrinken. Hierdoor gaat een groot deel van de alcohol verloren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Lavendel, laos, duizendblad, engelwortel, komijn, kaneel, venkel, gentiaan, paardenbloem, majoraan, gember, bittere sinaasappel, kruidnagel, zedoaria, kardemom, IJslands mos, koriander, water, alcohol 59%.
Inhoud: 50 ml (59%)
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bitterstern vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en bij borstvoeding. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.