Bitterstern

€ 18,50
Op voorraad
SKU 2979

Bitterstern is een krachtig elixer van maar liefst 17 kruiden gebrouwen naar het oude kloosterrecept van ‘Hildegard von Bingen’.
Bitterstern is werkzaam op de spijsvertering en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels.

Inhoud: 50 ml (59% vol)

De kruiden zoals kaneel, galant, majoraan, kardemom, koriander, komijn, gentiaan, lavendel, alsem, engelwortel, paardenbloem, kalmoes, duizendguldenkruid en gember zijn gebrouwen volgens het oude kloosterrecept van ‘Hildegard von Bingen’. Een speciale productiewijze en het hoge alcoholpercentage (59%) zorgen ervoor dat het mogelijk is om naast bittere stoffen ook de kostbare essentiële oliën uit de kruiden te extraheren. De ervaring die is op gedaan met Bitterstern leert ons dat het elixer op veel verschillende manieren werkt. Door de Chinese, Indiaanse en Ayurvedischse kruiden veegt Bitterstern binnen enkelen minuten de meridianen schoon. Bitterstern heeft als voornaamste toepassing het bevorderen van de spijsvertering. Dit krachtig elixer stabiliseert en normaliseert de maagzuurproductie, het activeert de afscheidingen van de alvleesklier en van de gal. Symptomen als zure smaak in de mond, slechte adem, winderig en voor een natuurlijke ontlasting. De aanwezige bitterstoffen in dit product maken tevens onontbeerlijke reserves van basen aan. Basen zijn nodig om zuren in uw weefsel af te breken en uit het lichaam ter verwijderen. De in uw lichaam aanwezige mineraalstoffen worden bij dit proces gespaard waardoor uw natuurlijke balans in tact blijft.

Meer informatie
Merk Laetitia
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Een klein beetje Bitterstern op de tong druppelen en laten opnemen. Voor alcohol-gevoelige personen een aantal druppels toevoegen aan heet water en later opdrinken. Hierdoor gaat een groot deel van de alcohol verloren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Lavendel, laos, duizendblad, engelwortel, komijn, kaneel, venkel, gentiaan, paardenbloem, majoraan, gember, bittere sinaasappel, kruidnagel, zedoaria, kardemom, IJslands mos, koriander, water, alcohol 59%.
Inhoud: 50 ml (59%)
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bij voorkeur op een donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bitterstern vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet gebruiken in geval van zwangerschap en bij borstvoeding. Indien u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.