Biofrid - Nachtkerzenöl 100 caps

€ 24,50
Op voorraad
SKU Biofrid - Nachtkerzenöl

De capsules van Biofrid zijn gevuld met teunisbloem- en zwarte komijnolie. De capsules, die ook de in vet oplosbare vitaminen A en E bevat, zorgen voor een succesvolle combinatie van het voedingssupplement. De capsules zijn vanwege hun ingrediënten en schelp ook geschikt voor veganisten.

Het linolzuur draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte en de Vitamine A heeft een positieve invloed op de huid en slijmvliezen.

Omschrijving
Meer informatie
Meer informatie
Merk
BioFrid
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 2 maal daags 2 capsules in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Teunisbloemolie (69%), zwarte komijnolie (25%), cellulose (vulmiddel): hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand), D-α-tocoferol, stabilisator: silica, retinylpalmitaat.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Visolie vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.