Biocean

€ 27,25
Op voorraad
SKU 238

Biocean is een isotonische zeewateroplossing voor meer energie en vitaliteit.

Inhoud: 30 x 10 ml.

Het isotonische zeewater van Biocean is een doeltreffende en veilige manier voor de geleidelijke toevoer van mineralen. Biocean bevat alle biologische opneembare voedingsstoffen natuurlijk aanwezig in koud gemicrofiltreerd zeewater.

Het isotonische zeewater van Biocean is een doeltreffende en veilige manier voor de geleidelijke toeveoer van mineralen. Biocean bevat alle biologische opneembare voedingsstoffen natuurlijk aanwezig in koud gemicrofiltreerd zeewater. Biocean is te gebruiken:

  • Stimuleert het immuunsysteem
  • Helpt de spijsvertering
  • Voedt en beschermt de huid
  • Verzachtende invloed op luchtwegen
  • Om vrijer te ademen door de neus
  • Goede invloed op bloedcirculatie
Meer informatie
Merk Biocean
Gebruik 20-50 ml per dag, 15 minuten vóór of 30 minuten na een maaltijd. Gebruik dagelijks 2 tot 5 ampullen. Enkel ’s morgens of ’s middags gebruiken (niet na 17.00 uur) om de slaap niet te verstoren. Mag onverdund worden genomen of verdund in een beetje water.
Ingrediënten Ingrediënten: Gezuiverd water, zeewater (30%).
Samenstelling per 50 ml
Chloride 260 mg
Natrium 142 mg
Fluor 21 mcg
Magnesium 17 mg
Calcium 6 mg
Kalium 6 mg
Silicium 38 mcg
Fosfor 7 mcg
Zink 0,8 mcg
Jodium 0,41 mcg
Molybdeen 0,16 mcg
Koper 0,1 mcg
Andere mineralen en sporenelementen (de belangrijkste): Zwavel, bromide, lithium, borium, koolstof, vanadium, chroom, selenium, mangaan, ijzer, nikkel, kobalt, zilver, goud, tin en vele andere. Vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur – en smaakstoffen. Inhoud: 30 x 10 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Maximale aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Biocean vormt geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vrij van: Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur – en smaakstoffen.