Artiseve

€ 14,95
Niet op voorraad
SKU 4117

ARTISEVE is samengesteld op basis van berkensap dat verschillende biobeschikbare mineralen bevat dankzij de passage door de stam. Het berkensap wordt sinds eeuwen gebruikt om het organisme te reinigen. De combinatie van berkensap met de jonge scheuten van heermoes bevordert de botaanmaak en ondersteunt het behoud van kraakbeen. De knoppen van berk, zwarte bes, den en wijnstok verhogen de drainerende werking van het berkensap en vormen een ideale synergie voor het behoud van soepele gewrichten. Koper draagt bij tot het behoud van normale bindweefsels.

Inhoud: 250 ml (12,5% vol)

Omschrijving

Artigem kan gebruikt worden:

  • Voor de gewrichtsfunctie
  • Verbetert de soepelheid
  • Goed voor het kraakbeen in de gewrichten
  • Remineraliseert
  • Bij een gevoel van stijfheid
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant
  • er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van HerbalGem
  De gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol
  • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Meer informatie
Merk
HerbalGem
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen : 1 tot 2 eetlepels ‘s morgens volstaan, puur of opgelost in een glas water, gedurende 3 weken. Goed schudden voor gebruik. Na openen koel bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Vers berkensap (betula alba succus), organisch silicium (silicium), extracten van jonge scheuten van heermoes (equisetum arvense surc.rec.), knoppenextracten van berk (betula alba gemmae), zwarte bes (ribus nigrum gemmae), den (pinus montana gemmae), wijnstok (vitis vinifera gemmae), kopergluconaat, alcohol (12,5% vol). Inhoud: 250 ml (12,5% vol).
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen gekoeld bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Artiseve vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.