Alkala N Poeder

€ 9,95
Op voorraad
SKU 234

Alkala N poeder ondersteunt bij het behoud van een goed zuur-base-evenwicht in het lichaam.
Vaak komt verzuring voor door verkeerde voeding (te veel eiwitten) en stresssituaties. Overmatige sportactiviteiten en een overmatig alcohol- en suikergebruik hebben ook negatieve effecten op het zuur-base-evenwicht.

Alkala N ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.
Naast een juiste, uitgebalanceerde voeding is Alkala N een goede toevoeging, doordat het een gunstige invloed heeft op het zuur-base-evenwicht.

Inhoud: 150 gr.Inhoud: 150 gr. poeder

Ondersteunt bij het behoud van een goed zuur-base-evenwicht in het lichaam.

Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: ‘s Ochtends 1 maatlepel (= 3 gram) Alkala N poeder innemen. Oplossen in een half glas lauw water. Dosering kan ook verdeeld over de dag ingenomen worden. Afhankelijk van de situatie kunt u de dosis naar eigen inzicht verhogen of verlagen. Alkala N heeft een zoutachtige smaak.
Ingrediënten Ingrediënten (per 150 gram):  
Natriumwaterstof- carbonaat 1339 mg
Kaliumwaterstof- carbonaat 134 mg
Natriumcitraat 26,7 mg
  Inhoud: 150 gram
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Na gebruik kan er een opgeblazen gevoel ontstaan en kunnen er oprispingen optreden. Bij voorkeur op een droge, donkere en koele plaats bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Alkala N vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet te gebruiken bij alkalose, kalium tekort, een zoutarm dieet en expliciete maagklachten. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw arts of voorschrijver.