Zink Biotine 100 caps

€ 18,20
Niet op voorraad
SKU 2624

Dit product is een voedingssupplement met zink en biotine.

Inhoud: 100 capsules

Omschrijving

Zink en Biotine

Meer informatie
Meer informatie
Merk
BioFrid
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 1 maal daags 1 capsule in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 15 mg Zink, 300 mcg Biotine, cellulose (vulmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand), aardappelzetmeel (vulmiddel), magnesiumzouten van vetzuren (emulgator). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Niet te gebruiken in geval van ernstige beschadigingen van de renale parenchym en bij acute nierfalen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Zink + Biotine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.