Zink Biotine

€ 18,20
Op voorraad
SKU 2624

Dit product is een voedingssupplement met zink en biotine.

Zink ondersteunt de werking van het immuunsysteem.
Biotine is van belang voor het zenuwstelsel.

Inhoud: 100 capsules

Zink en Biotine bieden ondersteuning bij:

  • Vruchtbaarheid
  • Voortplanting
  • Behoud van sterke botten
  • Normale huid
  • Haar
Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Neem 1 maal daags 1 capsule in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten (per capsule): 15 mg Zink, 300 mcg Biotine, cellulose (vulmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (capsulewand), aardappelzetmeel (vulmiddel), magnesiumzouten van vetzuren (emulgator). Inhoud: 100 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Niet te gebruiken in geval van ernstige beschadigingen van de renale parenchym en bij acute nierfalen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Zink + Biotine vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.