X-Factor Concentrated Butter Oil - Unflavored

€ 53,50
Niet op voorraad
SKU 187

X-Factor Gold Concentrated Butter Oil bevat een combinatie van essentiële vetzuren, zoals boterzuur, laurinezuur en CLA en sporenelementen als Mangaan, Zink, Chroom en Selenium. X-Factor boterolie speelt een essentiële rol in de opname van vitamines en mineralen en is goed voor de weerstand.

Inhoud: 240 ml

X-Factor Gold High Vitamin Butter Oil bevat een combinatie van essentiële vetzuren, zoals boterzuur, laurinezuur en CLA en sporenelementen als Mangaan, Zink, Chroom en Selenium. X-Factor Gold speelt een essentiële rol in de opname van vitamines en mineralen en is goed voor de weerstand.
Inhoud: 240ml olie of 120 capsules

 

Omschrijving

X-Factor Gold Concentrated Butter Oil (boterolie) is afkomstig van koeien die alleen grazen op geïrrigeerde grasvelden. De combinatie van klimaat en irrigatie zorgt voor snel groeiend gras. Deze speciale voeding voor het vee zorgt voor een optimaal niveau van Activator X. Na het eten van het speciale, snelgroeiende gras produceren de koeien melk. Deze melk wordt gecentrifugeerd tot een mooie, goudkleurige boterolie. De Activator X in deze boterolie is vele malen sterker dan in gewone boter. Het is onder andere rijk aan essentiële vetzuren, CLA, sporenelementen en Wulzen Factor. X-Factor Gold Concentrated Butter Oil speelt een essentiële rol in de opname van mineralen. Dit effect wordt aanzienlijk verhoogd wanneer de X-Factor Gold Concentrated Butter Oil tezamen met Blue Ice Fermented Cod Liver Oil wordt gebruikt.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: 1 maal daags een halve theelepel innemen. Kinderen: 1 maal daags een kwart theelepel innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: 100% gras gevoerde boterolie (melk). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Inhoud: 240 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk. Mogelijke sporen van vis, schaaldieren, noten, melk en soja. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. X-Factor Concentrated Butter Oil vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.