Vitamine B12 Neusdruppels

€ 39,95
Op voorraad
SKU 332

Vitamine B12 is moeilijk opneembaar via het voedsel waardoor een eventueel B12 tekort lastig is aan te vullen. Deze neusdruppel formule heeft een uitstekende B12 opname. Vitamine B12 vervult vele functies in het lichaam. High B12 Methylcobalamine voorziet het lichaam van extra vitamine B12.


Omschrijving

Vitamine B12 (cobalamine) is essentieel bij verschillende processen in onze lichaamscellen.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
CureSupport
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Twee keer per week (of vaker als nodig) ’s ochtends één druppel in elk neusgat en krachtig opsnuiven of onder de tong gebruiken. Krachtig schudden voor gebruik. Flesje ondersteboven houden en daarna een druppel eruit drukken door op de dop te drukken (terwijl u het flesje ondersteboven houdt). Bevat 1000 mcg goed opneembare B12 per 2 druppels. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Sesamolie (gezuiverd), vitamine B12 als methylcobalamine, silica (verdikkingsmiddel), vitamine E (antioxidant), tijm olie (stabilisator). Allergeeninformatie: High B12 Methylcobalamine bevat sesamolie. Inhoud: 6 ml (≈ 40 dosering).
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Indien u allergisch reageert op dit product of andere bezwaren voelt de doseringen verlagen of met het product stoppen. Allergeeninformatie: High B12 Methylcobalamine bevat sesamolie. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren op een koele en droge plaats. Het product mag niet nat worden. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding.