Visolie, Levertraan, Boterolie - Blue Ice Royal – Cinnamon Tingle 188ml

€ 42,50
Op voorraad
SKU 143-1

De combinatie van gefermenteerde kabeljauw levertraan (CLO) en boterolie met kaneelsmaak (cinnamon tingle) wordt gebruikt ter stimulatie en ondersteuning van het algeheel welzijn.

Dr. Price bemerkte een synergie tussen geconcentreerde boterolie en gefermenteerde CLO. Vitamine K2 in boterolie werkt synergetisch met twee andere vet oplosbare activators in CLO, namelijk vitamine A en vitamine D. Vitamine A en D geven een signaal aan de cellen om bepaalde eiwitten aan te maken, waar vitamine K2 deze eiwitten activeert.

Blue Ice Royal is een gecombineerde variant bestaande uit 1/3 boterolie en 2/3 gefermenteerde CLO.

Het product is zo bijzonder, omdat het een combinatie is van gefermenteerde kabeljauw visolie (Cod Liver Oil) en Boterolie. Door deze componenten samen te voegen wordt het algeheel welzijn optimaal ondersteund en gestimuleerd.

188 ml

 

  • Koop 3 voor € 41,00 en bespaar 4%
  • Koop 6 voor € 40,00 en bespaar 6%
Omschrijving

Gefermenteerde kabeljauwlevertraan of Cod Liver Oil (CLO) is altijd een standaard supplement geweest in de traditionele Europese cultuur. Het voorzag in de behoeften aan de vitaminen A en D. Aan de hand van een eeuwenoud traditioneel recept, heeft Green Pasture haar eigen methode voor fermentatie ontwikkeld. Deze lacto-fermentatie maakt geen gebruik van hitte of koolstoffilters. Daardoor blijven de van nature aanwezige vitaminen A en D behouden en de fragiele onverzadigde vetten DHA en EPA in de levertraan onaangetast. Dit proces van fermentatie zorgt voor de natuurlijke licht bruine kleur van de olie. X-Factor geconcentreerde boterolie wordt geëxtraheerd uit zuivel (melk), geproduceerd door koeien die uitsluitend grazen op de geïrrigeerde grasvelden van de ‘Northern Great Plains’. De combinatie van klimaat en irrigatie zorgt voor een snelgroeiend gras. Deze speciale voeding voor het vee zorgt voor een optimaal niveau van Activator X. Activator X is een vetoplosbare substantie die een essentiële rol speelt bij de weerstand en het opnemen van mineralen.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Green Pasture
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Volwassenen: 1 maal daags een halve theelepel innemen. Kinderen: 1 maal daags een kwart theelepel innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: Olie uit gefermenteerde lever van de kabeljauw (vis), 100% gras gevoerde boterolie (melk), natuurlijke kaneelsmaak (cassia: smaakstof), steviolglycosiden (zoetstof), silica (verdikkingsmiddel). Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk en vis - pacifische kabeljauw (gadus macrocephalus). Inhoud: 188 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van melk en vis - pacifische kabeljauw (gadus macrocephalus). Mogelijke sporen van vis, schaaldieren, noten, melk en soja. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Blue Ice Royal vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.