Visolie capsules BioFrid

€ 11,00
Op voorraad
SKU 2769

Deze visolie capsules bevatten onverzadigde vetzuren en zijn rijk aan EPA en DHA.


Inhoud: 60 capsules

Omschrijving

De visolie wordt verkregen uit diepzeevissen en bevat onverzadigde vetzuren (omega-3-vetzuren EPA en DHA). Enkelvoudige en/of meervoudig onverzadigde vetzuren in voeding.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
BioFrid
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Neem 3 maal daags 2 capsule in tijdens de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: 71,4% Visolie (vis), capsulewand: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, DL-alfa-tocoferylacetaat, antioxidant: tocoferol extracten.  
Voedingswaarde (per 6 capsules) % RI
Visolie 3000 mg **
* Van eicosapentaeenzuur (EPA) 480 mg **
 * Van docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg **
* Waarvan omega-3 vetzuren 900 mg
Vitamine E 1,8 mg a-TE 15%
Energie 126 kJ / 30 kcal
Totaal aan vet 3,0 g
* Waarvan verzadigd
* Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren
* Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren
Koolhydraten 0,3 g
* Waarvan suiker 0 g
Eiwit 0,6 g
Zout < 0,1 g
** (RI) Referentie-innames is niet vastgesteld Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Visolie vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.