VénoTonic gel

€ 12,00
Op voorraad
SKU 2139

VénoTonic gel bestaat uit anthocyanen van de rode wijnstok, van hamamelitannine, van esculosiden, en van ruscogenines (wilde kastanje). 

Inhoud: 100 ml

Omschrijving

Te gebruiken als gevolg van:

  • Lang rechtop staan
  • Lang stil staan
Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Masseer de benen meerdere keren per dag in de richting van de aderstroming, van de enkels naar de dijen.
Ingrediënten
Ingrediënten: Extracten van de rode wijnstok, hamamelis en de wilde kastanje. Aqua, Propylene glycol, Alcohol denat., Vitis vinifera, Aesculus hippocastanum, Ruscus aculeatus, Hamamelis virginiana, Cupressus sempervirens, Lavandula angustifolia, Menthol, PPG-1 - PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Carbomer, Chlorphenesin, Tromethamine, Benzyl alcohol, Linalool, Limonène. Inhoud: 100 ml.  
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.