VénoFluid

€ 20,00
Op voorraad
SKU 2136

Inhoud: 300 ml

Omschrijving

VénoFluid draagt bij aan een goede vochtbalans in het lichaam.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Laboratoires Fenioux
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Schudden voor gebruik. 2 à 3 doppen verdunnen in een glas water en op nuchtere maag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Waterige plantenextracten voor 100 ml: 1470mg vrucht van de wilde kastanje (Aesculus hippocastanum), 1470mg blad van rode wijnstok (Vitis Vinifera), 730 mg ananasstengel (Ananas comosus(L.) Merr.), 730 mg berkenblad (Betula pendula), 730 mg wortelstok van de muisdoorn (Ruscus aculeatus), 730 mg kersensteeltjes (Prunus cerasus), 730 mg hamamelisblad (Hamamelis virginiana), 730 mg top van honingklaver (Melilotus officinalis Pallas), 730 mg ortosifonblad (Orthosiphon stamineus), 730 mg volledige blad muizenoor (Hieracium pilosella), 730 mg bloeiende knop van moerasspirea (Spiraea ulmaria), fructose (smaakstof), geconcentreerd cassissap (smaakstof), glycerol (stabilisator), zwartebessenaroma (kleurstof: E163), natriumbenzoaat (bewaarmiddelen), kaliumsorbaat (bewaarmiddelen). Inhoud: 300 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wordt afgeraden aan mensen die allergisch zijn voor salicylderivaten en in geval van oedeem ten gevolge van hart- of nierlijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Venofluid vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.