VénoFluid

€ 20,00
Op voorraad
SKU 2136

Venofluid is een samenstelling van 11 verschillende planten, het zuivert, verzacht en verfraait de benen. Met rode druivelaar, toverhazelaar, Indische kastanjelaar, muisdoorn, honingklaver, orthosifon, berk, moerasspirea, muizenoor, ananas en kersensteeltjes.


  • Bij zware benen

  • Ter bevordering van de bloedsomloop


 

Inhoud: 300 ml

Rode druivelaar is rijk aan polyferolen, gunstige invloed op de bloedsomloop, voor behoud van een sterke vaatwand. Toverhazelaar bevat tannines die de bloedvaten vernauwen en een krachtig tonicum vormen voor de bloedvaten. Indische kastanjelaar brengt esculosiden bij die de bloedvaten vernauwen. Muisdoorn is met zijn ruscogeninen goed voor de circulatie van het bloed en van de lymfe en versnelt de veneuze terugkeer. Honingklaver is gekend om van zijn eigenschap van het bloed vloeibaarder te maken, dankzij de cumarines die hij bevat. Het blad van de orthosiphon draagt bij aan een goede vochtbalans en cholagogum, dankzij talrijke saponosiden en flavoinoïden dat het bevat. Berk, moerasspirea, muizenoor en kersensteeltje worden traditioneel gebruikt voor de vochtbalans en hun zuiverende effect. Ze vergemakkelijken op een krachtige manier de vochthuishouding, in het kader van afslanken. VénoFluid werkt met name voor een goede vochtbalans in het lichaam en bij cellulitis, voornamelijk ter hoogte van de billen en benen.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Schudden voor gebruik. 2 à 3 doppen verdunnen in een glas water en op nuchtere maag innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Waterige plantenextracten voor 100 ml: 1470mg vrucht van de wilde kastanje (Aesculus hippocastanum), 1470mg blad van rode wijnstok (Vitis Vinifera), 730 mg ananasstengel (Ananas comosus(L.) Merr.), 730 mg berkenblad (Betula pendula), 730 mg wortelstok van de muisdoorn (Ruscus aculeatus), 730 mg kersensteeltjes (Prunus cerasus), 730 mg hamamelisblad (Hamamelis virginiana), 730 mg top van honingklaver (Melilotus officinalis Pallas), 730 mg ortosifonblad (Orthosiphon stamineus), 730 mg volledige blad muizenoor (Hieracium pilosella), 730 mg bloeiende knop van moerasspirea (Spiraea ulmaria), fructose (smaakstof), geconcentreerd cassissap (smaakstof), glycerol (stabilisator), zwartebessenaroma (kleurstof: E163), natriumbenzoaat (bewaarmiddelen), kaliumsorbaat (bewaarmiddelen). Inhoud: 300 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Wordt afgeraden aan mensen die allergisch zijn voor salicylderivaten en in geval van oedeem ten gevolge van hart- of nierlijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Venofluid vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.