Supra Q-10

€ 38,00
Op voorraad
SKU 2872

Q10 (co-enzym Q10, CoQ10, ubiquinon-10, ubiquinone of ubiquinol) is een vetoplosbare, vitamine achtige stof.

Inhoud: 60 capsules.

Omschrijving

Co-enzym Q10

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: Neem 1 à 2 capsules per dag voor het ontbijt. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst:  150 mg Lecithine non-GMO (uit soja, als emulgator voor CoQ10), 60 mg Co-enzym Q10 (ubiquinone), microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand), megnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel). Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja (lecithine). Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Supra Q-10 vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Supra Q-10 bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk en tarwe. Q10 heeft een suiker verlagend effect en wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en bij borstvoeding. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.