Squaleen

Speciale prijs € 18,50 Normale prijs € 20,50
Op voorraad
SKU 2867

Squaleen wordt in grote hoeveelheden in de leverolie van haaien gevonden. 

Inhoud: 100 capsules

Squaleen

Meer informatie
Merk DeBa Pharma
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Neem 1 à 3 capsules per dag voor de maaltijden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: 500 mg Squaleen (zuiverheid 99,9 %, waarvan 100 mg alkylglyceriden) (vis), capsulewand: visgelatine (vis), geleermiddel: glycerine, water. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Inhoud: 100 capsules
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van vis. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Squaleen vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.