Spirulysat

€ 23,95
Op voorraad
SKU 514

Spirulysat, gemaakt van spirulina. Bevat van nature fycocyanine.

Inhoud: 20 x 10 ml. drinkampullen

Omschrijving

Spirulina wordt op het schiereiland Guérande in Assérac gekweekt. Het kweekmedium bevat tot 50% zeewater,verrijkt met mineralen en spoorelementen uit de zee. Spirulysat wordt gemaakt door middel van extractie van de spirulina. Zonder temperatuurverhoging, waardoor de voedingsstoffen en actieve moleculen behouden blijven. Het vloeibare extract van verse spirulina maakt het mogelijk om de hydrofiele moleculen in hun oorspronkelijke vorm te bewaren. In tegenstelling tot gedroogde spirulina behouden deze moleculen in Spirulysat hun zogeheten quaternaire structuur. Hierdoor blijven de biologische eigenschappen bewaard. Spirulysat bevat van nature fycocyanine. Fycocyanine is het natuurlijke blauwe pigment in spirulina. Het is een flyoriscerend eiwit voor het opvangen van lichtenergie en de omzetting naar biologische energie. Extractie zonder temperatuurverhoging Geen beschadiging van de actieve moleculen Natuurlijke samenstelling Natuurlijke blauwe kleur Vloeibare vorm, voor hoge biologische opneembaarheid

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Breizh Import
Gebruik
Gebruik: 2 keer per dag 1 ampul gedurende 1e maand van gebruik 1 keer per dag 1 ampul gedurende 20 dagen Voor de maaltijd (ochtend en middag), 1 ampul oplossen in 1 glas water. Of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver. Bewaaradvies: Donker, droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst (per ampul): Fycocyanine 8mg, aromatisch extract van de kamferboom (Cinnamomum Camphora), appelzuur (minstens 0,1%). Samenstelling:
Gemiddelde voedingswaarde per: 100 ml 2 ampullen (aanbevolen dosis)
Energie 4,8 kJ 1,1 kcal 0,96 kJ 0,22 kcal
Eiwtten 230 mg 46 mg
waarvan fycocyanine 80 mg 16 mg
Mineralen 180 mg 36 mg
Koolhydraten 50 mg 10 mg
Lipiden 0 mg 0 mg
 
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Zonder kleurstoffen, zonder synthetische conserveringsmiddelen en zware metalen. Vrij van bestrijdingsmiddelen, onkruidverdelgers en genetisch gemodificeerde organismen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een  voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft  of medicijnen inneemt, neem voor gebruik contact op met uw arts of voorschrijver. Alpha Biotech is lid van de organisatie 'Produit en Bretagne' (geproduceerd in Bretagne) en is gecontroleerd op alle vereisten op het gebied van oorsprong, kwaliteit en traceerbaarheid. Deze spirulina is geteeld zonder fytosanitaire producten.