Spearmint Natural Floss

€ 6,25
Op voorraad
SKU 6870

Natuurlijk flosdraad gemaakt van zijde, candelilla wax en olie uit de Kardemom. De volledige lengte van het flosdraad is 30 meter en is verpakt in een container zonder restafval en kunststof vrij glas.

Natuurlijk flosdraad gemaakt van zijde, candelilla wax en olie uit de Kardemom. De volledige lengte van het flosdraad is 30 meter en is verpakt in een container zonder restafval en kunststof vrij glas. Met de metalen doseerdeksel kunt u gemakkelijk het flosdraad snijden. Recyclebare verpakking Vrij van dierproeven Vrij van plastic Zero waste

Meer informatie
Merk Georganics
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Haal ongeveer 30 centimeter flosdraad van de rol en rol dit om je duim. Flos zachtjes tussen je tanden.
Ingrediënten Zijden flos, Candelilla wax, Kardemomolie. Inhoud: 30 meter
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Afgesloten, droog en donker bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.