Sango Koraal poeder

€ 15,95
Op voorraad
SKU 5651

Sango Koraal is een poeder dat rijk is aan mineralen en sporenelementen.
De samenstelling bestaat uit ongeveer 24% calcium en 11,5% magnesium (2:1) en meer dan 70 ionische mineralen en sporenelementen in een organische verbinding. 

Inhoud: 200 gram

Omschrijving

Sango Koraal is een poeder dat rijk is aan mineralen en sporenelementen. Het is afkomstig van het Sango koraalrif uit Okinawa - Japan, een van de blauwe zones in de wereld. 

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Holo
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: Per dag 3 gram koraalpoeder innemen. Inname verspreid over de dag (1 g komt overeen met 1 tl poeder). de inhoud van 1 tl oplossen in water of sap en opdrinken. Poeder kan bijvoorbeeld ook worden verwerkt in een smoothie of muesli. Een verbeterde opname wanneer het product wordt ingenomen in combinatie met Blue Ice Royal of Blue Ice Complete Oil Blend. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediëntenlijst: 100% Sango zeekoraal poeder
Voedingswaarde 3 gram % RI*
Calcium 720 mg 90%
Magnesium 345 mg 92%
* Referentie-inname voor een volwassene (2000 kcal)
Inhoud: 200 gram.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Sango Koraal vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.