SafraZen

€ 21,00
Op voorraad
SKU 993

Een goed mentaal evenwicht is belangrijk om een algemene staat van welzijn te bekomen. Saffraan, en in het bijzonder de stempel van zijn bloemen, bezit verbazende eigenschappen. De werkzame bestanddelen van saffraan helpen bij een zenuwachtig gevoel, geïrriteerdheid en spanningen.

Inhoud: 60 capsules

Saffraan is gunstig voor een goede geestelijke balans en bevordert de nachtrust. Koolzaadolie in SafraZen bezorgt u omega 3.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 1 capsule ’s morgens en ’s avonds met een glas water 10 min voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per 2 capslues): Koolzaadolie 966 mg,  verdikkingsmiddel: E471,  safraanextract 30 mg, capsule: visgelatine. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja en vis. Inhoud: 60 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Allergeneninformatie: dit product bevat ingrediënten afkomstig van soja en vis. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. SafraZen vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.