Rozemarijn BIO - 15 ml

€ 10,50
Op voorraad
SKU 6601

Als pioniersplant op verarmde gronden is de rozemarijn goed gekend omdat hij onder meerdere vormen gebruikt wordt. Rozemarijn versterkt zowel inwendig als uitwendig bij ouderdomsverschijnselen, bij veroudering door vrije radicalen. Het is goed voor de lever.

Inhoud: 50 ml

Deze plant is goed gekend in de kruidengeneeskunde. Men gebruikt ze immers onder verschillende galenische vormen: moedertinctuur, essentiële oliën, thee, vloeibare extracten, etc. Het glycerinemaceraat van rozemarijn verkrijgt men uit de niet-houtachtige jonge spruiten van bladeren. De spruiten van bloemen komen niet in aanmerking. Het glycerinemaceraat van rozemarijn oefent een werking uit ter bescherming tegen vrije radicalen die veel krachtiger is dan deze van de gehele plant.

  • Goed voor de lever
  • Ondersteunt de reinigende werking van de lever
  • Bevordert de inwendige reiniging
  • Goed voor de bloedcirculatie
  Gemmotherapie van HerbalGem is uiterst doeltreffend om het welzijn te bevorderen:
  • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
  • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van
HerbalGemDe gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
  • inname 10 maal minder alcohol rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 5 tot 15 druppels per dag buiten de maaltijden om innemen. Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Jonge spruiten van rozemarijn (rosmarinus officinalis surc.rec.)*, alcohol (35% vol.)*, water en plantaardige glycerine. Inhoud: 50 ml. * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Rozemarijn BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Zwangere vrouwen worden afgeraden extracten te nemen met een hormonale werking zoals frambozenstruik, rode bosbes, sequoia of eik. Iedereen die antistollingsmiddelen of geneesmiddelen voor het hart neemt, wordt geadviseerd contact op te nemen met uw arts of therapeut om de juiste dosering voor Cordiagem, Cholestegem of Ginkgogem te bepalen.