Riñosan Thee

Speciale prijs € 3,00 Normale prijs € 4,95
Op voorraad
SKU 1855
Ri?osan is een mengsel van Chanca Piedra, een kleine rechtopstaande plant dat groeit in de Amazone en andere tropische gebieden van beide halfronden, en de bast van Uncaria tomentosa uit het Peruaanse regenwoud.

Dit mengsel is goed voor de nierfunctie en urinewegen, ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Inhoud: 50 gr.

Phyllanthus niruri L. & Unicaria tomentosa Wild. D.C.
  • Houdt de blaas schoon
  • Reinigen van het lichaam
  • Voor een goede vochthuishouding
Meer informatie
Gebruik Volgens traditioneel recept: 5 gram thee op 1 liter water. Giet heet water op de thee en laat vervolgens 10 tot 15 minuten trekken. Drink gedurende de dag 2 tot 3 keer 300 ml. Of zoals voorgeschreven door uw voorschrijver. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Gedroogd en gemalen kruid Steenbreek (Phyllanthus niruri L.) en Kattenklauw (Unicaria tomentosa Wild. D.C.) voor het maken van thee. Het primaire plantmateriaal komt uit de Amazone van Peru. Inhoud: 50 gram.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Niet gebruiken bij chemotherapie en orgaantransplantatie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar en buiten bereik van kinderen bewaren. Droog en koel bewaren. Dit voedingssupplement vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.