Refresh Teacaps

€ 15,50
Op voorraad
SKU Refresh Teacaps

De Refresh Teacaps bevatten 95% natuurlijke EGCG.

Omschrijving

Groene thee is thee gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis. Groene thee is al lange tijd zeer populair in China en Japan vanwege haar bijzondere eigenschappen. De laatste jaren wordt groene thee ook steeds populairder in het Westen.

Helemaal nadat het proces lukte om de natuurlijke werkzame stof EGCG uit de groene theeplant te halen en in werkzame capsules te stoppen voor dagelijks gebruik. 

De stof EGCG is het belangrijkste bestanddeel in groene thee. Bij groene thee worden de verse blaadjes gestoomd. Dit voorkomt dat de polyfenolen oxideren.

Meer informatie
Meer informatie
Gebruik
1-2x daags op een nuchtere maag innemen, minstens een half uur voor de maaltijd. Uw koffie en theetijden in de ochtend en in de middag zijn ook zeer geschikt voor inname.
Ingrediënten
Sojaboonolie, 95% zuivere EGCG, capsule van rundergelatine. Bevat geen cafeïne, gist gluten of lactose.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Geen contra-indicaties bekend. Bij voorkeur op een droge en koele plaats bewaren. De dosis niet overschrijden. Houd buiten bereik van kinderen. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, last heeft van gastro-intestinale stoornissen, leveraandoening of een voorgeschiedenis van non-melanoma huidkanker heeft, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.