Probikehl - 40 capsules

€ 22,50
Op voorraad
SKU 366
Probikehl (voorheen Sanprobi), voedingssupplement voor dagelijks gebruik met zeven probiotische stammen en 2 prebiotica. Een natuurlijk onderdeel van de beschermende darmflora van de mens.

Inhoud: 40 capsules

Inhoud: 40 capsules
PROBIKEHL bevat een synergetische combinatie van probiotica en prebiotica: Lactobacillus plantarum W21, W22 Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei W20, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19, Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52, inuline en fructo-oligosacchariden. De huidige levensstijl met stressfactoren als slechte voeding, infecties en medicatie kan de darmflora uit evenwicht brengen. De inname van Probikehl bevordert een goede darmflora.
  • Helpt u om uw darmflora in evenwicht te houden
  • Ondersteunt een vlotte vertering
  • Activeert uw natuurlijk afweersysteem
Meer informatie
Merk BioFrid
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: Vowassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 1 - 2 capsules per dag voor of tijdens de maaltijd innemen. Kinderen jonger dan 12 jaar: 1 capsule per dag voor of tijdens de maaltijd innemen De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediëntenlijst: Maïszetmeel, hydroxypropyl methylcellulose (capsulewand), maltodextrine, inuline, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, fructo-oligosacchariden, amylase, Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillus paracasei W20, Lactococcus lactis W19, Bifidobacterium lactis W52, Bifidobacterium lactis W51, Lactobacillus salivarius W24, Lactobacillus plantarum W21, vanillepoeder, mangaansulfaat.
Samenstelling (per 2 capsules)
Energie 5,8 kJ
1,4 kcal
Vet < 0,01 g
* waarvan verzadigd < 0,01 g
Koolhydraten 0,34 g
* waarvan suikers 0,01 g
Eiwit < 0,01 g
Zout < 0,01 g
Inhoud: 40 capsules.  
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen droog en koel bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. PROBIKEHL vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.