Policosanol

Speciale prijs € 30,00 Normale prijs € 34,50
Op voorraad
SKU 2860

Policosanol wordt gemaakt uit de wasachtige coating van suikerriet.

Policosanol bevat geen suikers meer en kan gerust gebruikt worden door diabetici. 

Inhoud:120 capsules

Omschrijving

Policosanol:

Meer informatie
Meer informatie
Merk
DeBa Pharma
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: 1 à 2 capsules per dag voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Ingrediënten (per capsule): 200 mg Policosanolpoeder 5% (10 mg policosanol), microkirstallijne cellulose (stabilisator), magnesiumstearaat (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel) ,hydroxy-propyl-methyl-cellulose (capsulewand). Dit product is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Inhoud: 120 vegetarische capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Policosanol vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Dit product is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.