PolicoConcept Q10

€ 24,00
Op voorraad
SKU 1090

Een hoog cholesterolgehalte in het bloed kan het cardiovasculaire risico verhogen. Het LDL cholesterol zet zich meer in het bijzonder af op de aders, wat na verloop van tijd tot complicaties kan leiden.
Labaratoires Fenioux PoliConcept Q10 helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en draagt bij aan het co-enzym Q10 gehalte in het lichaam. PoliConcept Q10 bevat gefermenteerde rode rijst, policosanol en co-enzym Q10.

Inhoud: 120 capsules

Gefermenteerde rode rijst is een microscopische paddestoel die op rijst geteeld wordt. Dit levende micro-organisme, Monascus purpureus, produceert een rood pigment waaraan deze gist zijn naam te danken heeft. Hij staat in China al meer dan 1000 jaar bekend omdat hij een goede bloedsomloop stimuleert. Daarna hebben talrijke studies aangetoond dat gefermenteerde rode rijst bijdraagt aan een verantwoord cholesterolgehalte en ondersteunt de vetstofwisseling. Policosanol draagt bij aan een goede cholesterolspiegel en houdt de bloedvaten schoon. Co-enzym Q10 wordt van nature door het lichaam geproduceerd en is dus geen vitamine, maar de productie neemt af met leeftijd.

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: 2 tot 4 capsules per dag met water innemen. 10 minuten voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.  
Ingrediënten Ingrediëntenlijst (per capsule): 272 mg gefermenteerde rode rijst, 8 mg policosanol (uit rietsuikerextract), 20 mg Co-enzym Q10 afkomstig van gisting. Inhoud: 120 capsules.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. PolicoConcept Q10 vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.