Pelargonium Siroop

€ 18,00
Op voorraad
SKU 3069

Pelargonium sidoïdes is een medicinale plant afkomstig uit Zuid-Afrika. Deze plant groeit voornamelijk in de prairies en kan evengoed gevonden worden op zeeniveau als op 2300 meter hoogte. Onderzoek heeft aangetoond dat pelargonium sidoïdes bijdraagt aan gezonde luchtwegen. Het werkt slijmoplossend en helpt om vrijer te ademen.
Pelargonium Siroop heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Geschikt voor volwassenen en kinderen.

Inhoud: 150 ml

Meer informatie
Merk Laboratoires Fenioux
Gebruik Tenzij anders aanbevolen: Volwassenen 1 maatlepel (5ml) 1 tot 3 maal per dag Kinderen van 6 tot 12 jaar 1 maatlepel (5ml) 1 tot 2 maal per dag Goed schudden voor gebruik. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Maltodextrin, hydroglycerine extract (van 195 mg of Pelargoniumwortel (Pelargonium sidoides) gebruikt voor één dosis van 5 ml), saccharose, stabilisator : glycerol, fructosesiroop, geconcentrated vlierbessensap, water, geconcentrated blauw bosbessensap (2,5%), bewaarmiddel : kaliumsorbaat. Inhoud: 150 ml.
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen droog en koel bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Pelargonium Siroop vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.