PectaSol-C - 270 capsules

€ 70,00
Op voorraad
SKU 1094

PectaSol-C is het meest geavanceerde en effectieve supplement met Gemodificeerde Citrus Pectine (MCP).

Inhoud: 270 capsules

Omschrijving

Wat is Modified Citrus Pectine? Dit is een natuurlijk product afkomstig uit het merg van de schillen van citrusvruchten, zoals citroenen, limoenen, sinaasappels en grapefruits, en gemodificeerd met een gepatenteerd enzym- en pH proces. Dit unieke proces zorgt voor het juiste molecuulevenwicht.

Meer informatie
Meer informatie
Merk
EcoNugenics
Gebruik
Tenzij anders aanbevolen: PectaSol-C Modified Citrus Pectin (MCP) is ontwikkeld om te worden ingenomen op een lege maag, tenminste 30 minuten voor of 2 uur na de maaltijd, voedingssupplementen en/of medicatie. Drie keer per dag 2 capsules innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten
Samenstelling per dagdosering: % RI**
Total Carbohydrates 4 g 1%
Dietary Fiber 3 g 12%
Sodium 170 mg 7%
Potassium 410 mg 12%
PectaSol-C® Modified Citrus Pectin 4.8 g
** (RI) Referentie-innames voor volwassenen gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën † Referentie Inname is niet vastgesteld Overige ingrediënten Plantaardige capsules (natuurlijke plantaardige cellulose, water), stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, microkristallijne cellulose. Inhoud: 270 capsules.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker, koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. PectaSol-C vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Dit product heeft geen bekende bijwerkingen of giftigheid bij langdurig gebruik. Aangezien PectaSol-C MCP is een voedingsvezel is, kunnen gebruikers in het begin dunne ontlasting ervaren. Hoewel er niets bekend is over reacties van PectaSol-C MCP op andere medicatie, wordt het aanbevolen om dit product afzonderlijk van andere medicatie in te nemen. Tijdens de productie van PectaSol-C MCP wordt de verhouding van natrium en kalium zorgvuldig gecontroleerd, om de natuurlijke verhouding te representeren. Als u rekening dient te houden met het beperken van natrium of kalium, raadpleeg dan u uw voorschrijver voor gebruik. Indien u borstvoeding geeft, zwanger bent of een zwangerschap overweegt, dient u eveneens uw voorschrijver te raadplegen voor gebruik.