Osteogem

€ 10,50
Op voorraad
SKU 6825

Ostiogem bestrijdt de slijtage van het kraakbeen en houdt gewrichten soepel.

Inhoud: 15 ml

 • Osteogem is samengesteld uit een selectie van vier knoppen en jonge scheuten om het beendergestel te helpen bewaren: braamstruik, rijk aan mangaan, draagt bij tot een normaal skelet; den, uitstekende reminalisator, helpt slijtage van het kraakbeen te bestrijden en berk bevordert de eliminatie van afval.
  • Remineraliseert
  • Bestrijdt slijtage van de gewrichten
  • Verlicht gewichtsproblemen
  • Verbetert de soepelheid
  • Verlicht rugproblemen en het gevoel van stijfheid
 • de knop bevat alle energie en eigenschappen van de plant er wordt uitsluitend met verse knoppen bereid, afkomstig uit de natuur of biologische teelt
 • alle fasen van het bereidingsproces – van de oogst tot het bottelen – zijn onder volledige controle van
HerbalGemDe gemmoproducten van HerbalGem zijn uiterst geconcentreerd, een kleine dosis volstaat. Deze producten hebben meerdere voordelen in vergelijking met D1-verdunde glycerinemaceraten (D1 betekent dat het extract tot 10 maal verdund is):
 • inname 10 maal minder alcohol
 • rechtstreeks bereiding in een mengsel van water-alcohol glycerine behoudt alle actieve bestanddelen van de knop
Meer informatie
Merk HerbalGem
Gebruik Tenzij anders geadviseerd: 5 tot 10 druppels per dag buiten de maaltijden om Voor een optimaal resultaat, aanbevolen druppels rechtstreeks op de tong nemen en het maceraat enkele seconden in de mond houden alvorens door te slikken. De druppels kunnen ook opgelost worden in een beetje (bron)water of honing en meteen ingenomen worden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingrediënten Ingrediënten: Jonge spruiten van braamstruik (rubus fructicosus)* en sequoia (sequoia gig.)*, knoppen van den (pinus mont.)* en berk (betula sp.)*, alcohol (35% vol.)*, water en plantaardige glycerine. Inhoud: 15 ml. * Afkomstig uit biologische teelt. Gecontroleerd door Certisys: BE-BIO-01.  
Waarschuwing NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Bewaren: na openen donker en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Noctigem BIO vormt geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.