Organic Oil Pulling Mondspoeling - Tea Tree - 250ml

€ 16,95
Niet op voorraad
SKU 3187

Natural Organic Coconut Oil Pulling Mouthwash - Tea Tree is een biologisch mondspoelmiddel voor 'oil pulling'. Dit mondspoelmiddel bevat een etherische olie van tea tree en heeft biologische kokosolie als basis.
Tea Tree olie is zeer bekend en breed inzetbaar als 'wonderolie'. De Aboriginals uit Australië gebruikten eeuwen geleden de fijngewreven bladeren van de Tea Tree al voor allerlei huidkwalen. Tea tree heeft van nature microben bestrijdende eigenschappen waarvan de werking door veel wetenschappelijk onderzoek wordt bevestigd. Vooral in de huidverzorging en bij huidherstel blijkt tea tree olie van grote waarde.

Inhoud: 250 ml

 

Omschrijving

'Oil Pulling' is een oude traditionele remedie uit de Indiase Ayurvedische geneeskunde. De olie wordt met een zwiepende en trekkende beweging door de mond verspreid gedurende 10 tot 20 minuten. Volgens de oude leer drijft het gifstoffen af en maakt het de tanden op natuurlijke wijze witter. Het mondwater van Georganics is een formule met kokosolie en antibacteriële etherische oliën*. Het heeft verzachtende eigenschappen door het verminderen van de hoeveelheid ongunstige bacteriën. Deze mondspoelingmix met Tea Tree is samengesteld uit biologische kokosolie en de etherische olie van tea tree. *Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt  

Meer informatie
Meer informatie
Merk
Georganics
Gebruik
Tenzij anders geadviseerd: De fles schudden voor gebruik. Neem 1 tot 1,5 eetlepel (15-20 ml) mondspoeling in de mond. Beweeg de mix gedurende 10 tot 20 minuten op een trekkende, slurpende en duwende wijze door de mond, langs de tanden en het tandvlees. De bacteriën op de tanden, tussen de tanden en (onder) het tandvlees worden aangetrokken en gebonden aan de olie. Hoe langer dit proces van duwen en trekken van de olie wordt volgehouden, des te meer bacteriën zich kunnen hechten aan de olie. Het proces van oil pulling is voltooid wanneer de olie na 10 tot 20 minuten een witte, melkachtige substantie is geworden. De olie NIET doorslikken, maar uitspugen.
Ingrediënten
Ingrediënten: Biologische virgin kokosolie*, Capric-Caprylic kokosolie*, etherische olie van tea tree*, kaneel*, citroen*, mirre*, food-grade ingrediënt*. *Etherische oliën zijn afkomstig van gecertificeerde biologische teelt Inhoud: 300 ml.
Waarschuwing
NB: De informatie op deze pagina is bedoeld als algemene ondersteuning, bevordering en optimalisering van de gezondheid. Het is niet bedoeld om dit product te promoten als geneesmiddel, als diagnosemogelijkheid, om te genezen, om te behandelen of om enige ziekte te voorkomen. Afgesloten, droog en donker bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Organic Oil Pulling Mondspoeling - Tea Tree vormt geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft dient u venkel, mirre en steranijs te vermijden. Wanneer u voorgeschreven medicijnen inneemt, neem dan voor gebruik van het product contact op met uw voorschrijver.